Een momentje alsjeblieft....

wij zoeken momenteel je auto gegevens op, alsmede de bijpassende trekhaken en kabelsets.

 

Snel zoeken naar trekhaken via kenteken

Of selecteer hier uw automerk en type.

Direct contact?
Chat of bel
met trekhaken.nl

076-5725004

 

GDW trekhaken

GDW werd in 1952 opgericht door Germain Deconinck in Waregem en uit zijn initialen is onze merknaam voortgekomen. In 1996 werd het bedrijf overgenomen door zijn huidige eigenaar en tot op vandaag is het een familiebedrijf dat de drijvende kracht vormt achter de verdere groei van het bedrijf. Sindsdien werd het productieproces grondig gemoderniseerd. Nieuwe mensen werden aangenomen om de gevestigde waarden te helpen en zo kreeg het bedrijf de maximale ruimte om te groeien en dit zowel op gebied van kwaliteit als kwantiteit. Het bedrijf is uitgegroeid tot een groep met 5 productiesites in West-Europa (België, Frankrijk, Denemarken). Sinds 1952 zijn de doelstellingen van de GDW-groep flexibiliteit, kwaliteit en service !

 

De hoofdzetel van GDW bevindt zich in Waregem (België). Ontwikkeling, productie en stock zijn allemaal ondergebracht in een gebouw met een oppervlakte van 20000 m².

 

In 2008 werd er een nieuwe hoogtechnologische productiesite gebouwd in Moeskroen. Deze site voldoet aan alle state-of-the-art-technologie die de sector te bieden heeft. Lasersnijmachines en CNC-machines worden bediend door robots die geprogrammeerd worden door hoogopgeleide technici.  Door nog andere logische uitbreidingen zal GDW verder blijven investeren in technologische ontwikkeling en het vergroten van zijn marktaandeel.

Algemene informatie

 

Voor meer informatie over bestellen via Trekhaken.nl kunt u onze helpdesk bellen, 076-5725004.

Op werkdagen zijn wij geopend van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 10:00 tot 18:00 uur.

Tijdens de feestdag zullen wij gesloten zijn:

Zondag 16 april 1e paasdag gesloten
Maandag 17 april 2e paasdag gesloten
Donderdag 27 april Koningsdag gesloten