Een momentje alsjeblieft....

wij zoeken momenteel je auto gegevens op, alsmede de bijpassende trekhaken en kabelsets.

 

Snel zoeken naar trekhaken via kenteken

Of selecteer hier uw automerk en type.

Direct contact?
Chat of bel
met trekhaken.nl

076-5725004

 

Privacy statement

Wet bescherming persoonsgegevens

Alle gegevens die u aan ons verstrekt worden opgenomen in een bestand. Persoonlijke gegevens worden zorgvuldig behandeld en beveiligd. Trekhaken.nl houdt zich in alle gevallen aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Wijzigen, verwijderen of inzage van gegevens

Op uw verzoek zullen wij uw gegevens verbeteren, aanvullen, verwijderen of afschermen. Dit kan tot gevolg hebben dat u geen gebruik meer kunt maken van (een deel van) onze diensten. U heeft verder het recht om ons te verzoeken u mee te delen of persoonsgegevens die op u betrekking hebben, worden verwerkt.

Beveiliging gegevens

Wij maken voor de beveiliging van door ons verwerkte gegevens gebruik van uitgebreide veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot deze gegevens. Om bijvoorbeeld uw aanvraag, order of vraag te kunnen behandelen, hebben wij een aantal persoonlijke gegevens van u nodig. Deze gegevens worden door ons ontvangen en verwerkt. Deze gegevens gebruiken wij om de door u gevraagde diensten aan u te kunnen verlenen.

Tevens kunnen wij deze gegevens gebruiken om u te informeren over producten en diensten van onszelf en anderen, op basis van uw persoonlijke voorkeur zorgvuldig geselecteerde derden. Om deze informatie en voordeelaanbiedingen zoveel mogelijk op uw interesse af te stemmen, kunnen wij uw gegevens laten combineren met bij andere bedrijven bekende gegevens. Daarnaast kunnen wij om u zo snel, goed en uitgebreid mogelijk te informeren de door u verstrekte persoonsgegevens verstrekken aan de Trekhaken montagepartner bij u in de buurt.

Hierdoor is het mogelijk dat de Trekhaken montagepartner bij u in de buurt u zal informeren over producten en diensten die interessant voor u zouden kunnen zijn. Trekhaken.nl gebruikt uw persoonsgegevens voor het toezenden van informatie over producten en diensten die interessant voor u zouden kunnen zijn. Indien u geen prijs stelt op deze informatie, kunt u ons dat laten weten door gebruik te maken van het contactformulier op deze website. Of stuur uw bericht naar:

Trekhaken.nl Westeinderweg 14
1687PL Wognum Gebruik van Cookies

Wij, Trekhaken.nl, gebruiken cookies om het gebruik van deze site gemakkelijker voor u te maken. Een cookie is een eenvoudig en heel klein bestandje dat op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Trekhaken.nl maakt gebruik van tijdelijke cookies. Deze cookies bevatten absoluut geen persoonsgegevens, maar worden voor statistische doeleinden gebruikt en om de website nu en in de toekomst beter op uw behoefte te kunnen afstemmen. Graag wijzen wij u er op dat het uitzetten van cookies uw gebruik van onze website en diensten kan beperken.

Clickgedrag

Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, zoals de meest opgevraagde pagina's. Het doel hiervan is om de inrichting van onze website en onze dienstverlening te optimaliseren.

Wijzigingen

Trekhaken.nl behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy statement. Check daarom regelmatig het Privacy Statement voor een update.

Algemene informatie

 

Voor meer informatie over bestellen via Trekhaken.nl kunt u onze helpdesk bellen, 076-5725004.

Op werkdagen zijn wij geopend van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 10:00 tot 18:00 uur.

Tijdens de feestdag zullen wij gesloten zijn:

Zondag 16 april 1e paasdag gesloten
Maandag 17 april 2e paasdag gesloten
Donderdag 27 april Koningsdag gesloten