Zoek trekhaken direct op kenteken
KIES

Direct contact?
Chat of bel
met trekhaken.nl

076-5725004
klantenservice
Maak een keuze tussen onze accessoires:
 
Oris fietsendrager Traveller II
Oris fietsendrager Traveller II

De Oris Traveller II is een gebruiksvriendelijke, opvouwbare fietsendrager voor 2 fietsen. Door de veilige, stabiele constructie is de drager uitstekend geschikt voor het vervoer van elektrische fietsen. Door de compacte afmetingen is de Traveller II makkelijk op te bergen. De fietsendrager is direct gebruiksklaar en wordt geleverd met bijpassende opbergtas.

Kantelbaar (voetpedaal); geschikt voor elektrische fietsen; antidiefstal beveiliging; 7/13 polige aansluiting Handige; flexibele, en afsluitbare frameklemmen; eenvoudige, snelle montage op de trekhaak door snelkoppeling; maximale belasting 60kg; makkelijk op te bergen; afmetingen (50x70x22cm); inclusief opbergtas.

Prijs is exclusief montage. 

 
€ 389,00
Bosal oprijgoot (Compact, Tourer)
Bosal oprijgoot (Compact, Tourer)

Oprijgoot voor de Bosal fietsendragers Compact en Tourer. Deze oprijgoot is gemakkelijk vast te klikken aan de wielgoot van de fietsendrager. Niet geschikt voor de Bosal fietsendrager Original.

 
€ 29,50
Bosal oprijgoot (Traveller II)
Bosal oprijgoot (Traveller II)

Oprijgoot voor de Bosal fietsendrager Traveller II. Deze oprijgoot is gemakkelijk vast te klikken aan de wielgoot van de fietsendrager.

 
€ 34,95
Uw heeft gekozen voor:
GA VERDER
Rond de bestelling af:
Uw gegevens
Eventuele opmerkingen
Uw heeft gekozen voor:
 
Trekhaken.nl Westeinderweg 14, 1687PL Wognum 076-5725004