Zoek trekhaken direct op kenteken
KIES

Direct contact?
Chat of bel
met trekhaken.nl

076-5725004
klantenservice

Wij doen niet moeilijk, maar toch zijn er regels

 • Als gebruiker verklaart u door gebruik van deze site akkoord te gaan met deze set gebruikersvoorwaarden die Trekhaken.nl hieraan verbindt.
 • Trekhaken.nl verstrekt de voor het uitvoeren van de gemaakte offerte noodzakelijke persoonlijke gegevens aan het specifieke montageadres.
 • Deze website is zorgvuldig samengesteld door Trekhaken.nl. Alle hier aangeboden informatie wordt u als gebruiker aangeboden zonder enige garantie van correctheid, zowel in uitdrukking als in aanduiding. Trekhaken.nl is uitdrukkelijk niet verantwoordelijk voor incompleetheid of onjuistheden van de aangeboden informatie op de website. Informatie op deze website kan technische storingen of typefouten bevatten. Alle informatie hier aangeboden, kan zonder enige verdere vorm van berichtgeving vrijelijk worden veranderd door Trekhaken.nl. U dient alle informatie die u aangeboden krijgt altijd te verifieren voordat u tot actie overgaat.
 • De gebruiker verklaart wettelijk bevoegd te zijn om onderhoud en reparatiewerkzaamheden te (laten) verrichten aan het betreffende motorvoertuig.
 • Tussen de gebruiker en het door u geselecteerde montageadres komt een overeenkomst tot stand op het moment dat u akkoord gaat met de afspraak. Die afspraak wordt nog een keer telefonisch of per e-mail bevestigd door Trekhaken.nl.
 • Trekhaken.nl brengt in deze vraag en aanbod bij elkaar en maakt uitdrukkelijk geen onderdeel uit van deze overeenkomst.
 • Indien de gebruiker, na de totstandkoming van de overeenkomst, wijzigingen in de overeenkomst wenst aan te brengen of de overeenkomst wil annuleren, dient dit direct met Trekhaken.nl te worden afgestemd.
 • Door de afspraak/reservering voor de montage van de trekhaak te bevestigen, verplicht u zich om op de afgesproken datum aanwezig te zijn bij het betreffende montageadres. Bij niet verschijnen op de datum van de afspraak is het montageadres gerechtigd om kosten door te berekenen.
 • Als u deze website bezoekt, gaat u ermee akkoord dat Trekhaken.nl niet verantwoordelijk is voor enige directe of indirecte schade die veroorzaakt wordt door het gebruik van de informatie die op deze website wordt aangeboden.
 • Het copyright van alle informatie, teksten, materialen en alle technische processen die u terugvindt op deze website is van en blijft van Trekhaken.nl. Toegang tot deze website betekent niet dat u vrijelijk de hier aangeboden informatie mag hergebruiken/dupliceren of verspreiden.
 • Trekhaken.nl is uitdrukkelijk niet verantwoordelijk voor fouten in beschikbaarheiddata, prijzen, speciale kortingen en/of acties.
 • Trekhaken.nl controleert steekproefsgewijs de aangeboden informatie. Trekhaken.nl is uitdrukkelijk niet verantwoordelijk voor enige schade die geleden is door het niet correct weergeven van de gegevens. Als u door foutieve vermeldingen van montageadressen of foutieve beschikbaarheiddata van montageadressen schade hebt ondervonden, dan wijzen wij u er uitdrukkelijk op dat Trekhaken.nl alleen informatie verstrekt, zoals die bij ons bekend is.
 • Gratis producten en producten die tegen een gereduceerde prijs worden ingezet als actiepremium kunnen niet worden geruild of omgezet in contant geld.
Eenvoudig bestellen
De bestelling stap-voor-stap:
1. Zoek via uw kenteken
2. Selecteer de trekhaak en kabelset
3. Klik op 'Ga verder'
4. Vul uw gegevens in en verstuur de bestelling
5. Trekhaken.nl plant met u de montage in
Accessoires
Bestel eenvoudig accessoires bij Trekhaken.nl.
Klik hier voor ons actuele aanbod. accessoires
Sistema Gopren veersysteem
80% minder doorzakken van de auto bij belasting doormiddel van Sistema-gopren veersysteem sistem-gopren veersysteem
Klik hier voor meer informatie.
Garagebedrijven
Garagebedrijven bestellen natuurlijk via Trekhaken.nl. Maak hier uw bedrijfsprofiel aan. zakelijk
Trekhaken.nl Brieltjenspolder 30, 4921PJ Made 076-5725004