Zoek trekhaken direct op kenteken
KIES

Direct contact?
Chat of bel
met trekhaken.nl

076-5725004
klantenservice

GDW trekhaken

GDW werd in 1952 opgericht door Germain Deconinck in Waregem en uit zijn initialen is onze merknaam voortgekomen. In 1996 werd het bedrijf overgenomen door zijn huidige eigenaar en tot op vandaag is het een familiebedrijf dat de drijvende kracht vormt achter de verdere groei van het bedrijf. Sindsdien werd het productieproces grondig gemoderniseerd. Nieuwe mensen werden aangenomen om de gevestigde waarden te helpen en zo kreeg het bedrijf de maximale ruimte om te groeien en dit zowel op gebied van kwaliteit als kwantiteit. Het bedrijf is uitgegroeid tot een groep met 5 productiesites in West-Europa (België, Frankrijk, Denemarken). Sinds 1952 zijn de doelstellingen van de GDW-groep flexibiliteit, kwaliteit en service !

 

De hoofdzetel van GDW bevindt zich in Waregem (België). Ontwikkeling, productie en stock zijn allemaal ondergebracht in een gebouw met een oppervlakte van 20000 m².

 

In 2008 werd er een nieuwe hoogtechnologische productiesite gebouwd in Moeskroen. Deze site voldoet aan alle state-of-the-art-technologie die de sector te bieden heeft. Lasersnijmachines en CNC-machines worden bediend door robots die geprogrammeerd worden door hoogopgeleide technici.  Door nog andere logische uitbreidingen zal GDW verder blijven investeren in technologische ontwikkeling en het vergroten van zijn marktaandeel.

Eenvoudig bestellen
De bestelling stap-voor-stap:
1. Zoek via uw kenteken
2. Selecteer de trekhaak en kabelset
3. Klik op 'Ga verder'
4. Vul uw gegevens in en verstuur de bestelling
5. Trekhaken.nl plant met u de montage in
Accessoires
Bestel eenvoudig accessoires bij Trekhaken.nl.
Klik hier voor ons actuele aanbod. accessoires
Sistema Gopren veersysteem
80% minder doorzakken van de auto bij belasting doormiddel van Sistema-gopren veersysteem sistem-gopren veersysteem
Klik hier voor meer informatie.
Garagebedrijven
Garagebedrijven bestellen natuurlijk via Trekhaken.nl. Maak hier uw bedrijfsprofiel aan. zakelijk
Trekhaken.nl Brieltjenspolder 30, 4921PJ Made 076-5725004