Zoek trekhaken direct op kenteken
KIES

Direct contact?
Chat of bel
met trekhaken.nl

076-5725004
klantenservice

Privacy statement

Wet bescherming persoonsgegevens

Alle gegevens die u aan ons verstrekt worden opgenomen in een bestand. Persoonlijke gegevens worden zorgvuldig behandeld en beveiligd. Trekhaken.nl houdt zich in alle gevallen aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Wijzigen, verwijderen of inzage van gegevens

Op uw verzoek zullen wij uw gegevens verbeteren, aanvullen, verwijderen of afschermen. Dit kan tot gevolg hebben dat u geen gebruik meer kunt maken van (een deel van) onze diensten. U heeft verder het recht om ons te verzoeken u mee te delen of persoonsgegevens die op u betrekking hebben, worden verwerkt.

Beveiliging gegevens

Wij maken voor de beveiliging van door ons verwerkte gegevens gebruik van uitgebreide veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot deze gegevens. Om bijvoorbeeld uw aanvraag, order of vraag te kunnen behandelen, hebben wij een aantal persoonlijke gegevens van u nodig. Deze gegevens worden door ons ontvangen en verwerkt. Deze gegevens gebruiken wij om de door u gevraagde diensten aan u te kunnen verlenen.

Tevens kunnen wij deze gegevens gebruiken om u te informeren over producten en diensten van onszelf en anderen, op basis van uw persoonlijke voorkeur zorgvuldig geselecteerde derden. Om deze informatie en voordeelaanbiedingen zoveel mogelijk op uw interesse af te stemmen, kunnen wij uw gegevens laten combineren met bij andere bedrijven bekende gegevens. Daarnaast kunnen wij om u zo snel, goed en uitgebreid mogelijk te informeren de door u verstrekte persoonsgegevens verstrekken aan de Trekhaken montagepartner bij u in de buurt.

Hierdoor is het mogelijk dat de Trekhaken montagepartner bij u in de buurt u zal informeren over producten en diensten die interessant voor u zouden kunnen zijn. Trekhaken.nl gebruikt uw persoonsgegevens voor het toezenden van informatie over producten en diensten die interessant voor u zouden kunnen zijn. Indien u geen prijs stelt op deze informatie, kunt u ons dat laten weten door gebruik te maken van het contactformulier op deze website. Of stuur uw bericht naar:

Trekhaken.nl Westeinderweg 14
1687PL Wognum Gebruik van Cookies

Wij, Trekhaken.nl, gebruiken cookies om het gebruik van deze site gemakkelijker voor u te maken. Een cookie is een eenvoudig en heel klein bestandje dat op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Trekhaken.nl maakt gebruik van tijdelijke cookies. Deze cookies bevatten absoluut geen persoonsgegevens, maar worden voor statistische doeleinden gebruikt en om de website nu en in de toekomst beter op uw behoefte te kunnen afstemmen. Graag wijzen wij u er op dat het uitzetten van cookies uw gebruik van onze website en diensten kan beperken.

Clickgedrag

Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, zoals de meest opgevraagde pagina's. Het doel hiervan is om de inrichting van onze website en onze dienstverlening te optimaliseren.

Wijzigingen

Trekhaken.nl behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy statement. Check daarom regelmatig het Privacy Statement voor een update.

Lijst van cookies die wij verzamelen

In de onderstaande tabel staan de cookies die we verzamelen en welke informatie ze opslaan.

COOKIE NAAMCOOKIE OMSCHRIJVING
CART De koppeling met uw winkelwagen.
UMTC Wordt gebruikt om te bepalen of de bezoeker voor het eerst op een website komt of dat het een herhaalbezoek betreft. Wordt verwijderd na het einde van de browsersessie.
UMTA Wordt gebruikt om onderscheid te maken tussen gebruikers en sessies. De cookie wordt aangemaakt wanneer de javascript-bibliotheek wordt uitgevoerd en er geen bestaande __utma-cookies bestaan. De cookie wordt steeds bijgewerkt als er gegevens naar Google Analytics worden verzonden.
UMTT Wordt gebruikt om de verzoeksnelheid te vertragen. Wordt verwijderd na 10 minuten.
UMTB Wordt gebruikt om nieuwe sessies/bezoeken te bepalen. De cookie wordt gemaakt wanneer de javascript-bibliotheek wordt uitgevoerd en er geen bestaande __utmb-cookies bestaan. De cookie wordt steeds bijgewerkt als er gegevens naar Google Analytics worden verzonden.
UMTZ Slaat de verkeersbron of campagne op die uitlegt hoe de gebruiker uw site heeft bereikt. De cookie wordt gemaakt wanneer de javascript-bibliotheek wordt uitgevoerd en wordt steeds bijgewerkt als er gegevens naar Google Analytics worden verzonden.
GID Deze cookies, beheerd door Google Analytics en Google Adwords, verzamelen informatie over hoe bezoekers onze site gebruiken. We gebruiken de informatie om rapporten samen te stellen en om ons te helpen de site te verbeteren. De cookies verzamelen informatie over het website gebruik, inclusief het aantal bezoekers van de site, waar bezoekers naar de site zijn gekomen en de pagina's die ze hebben bezocht.
GAT Deze cookies, beheerd door Google Analytics en Google Adwords, verzamelen informatie over hoe bezoekers onze site gebruiken. We gebruiken de informatie om rapporten samen te stellen en om ons te helpen de site te verbeteren. De cookies verzamelen informatie over het website gebruik, inclusief het aantal bezoekers van de site, waar bezoekers naar de site zijn gekomen en de pagina's die ze hebben bezocht. _gat wordt gebruikt om verzoeksnelheid te vertragen..
Eenvoudig bestellen
De bestelling stap-voor-stap:
1. Zoek via uw kenteken
2. Selecteer de trekhaak en kabelset
3. Klik op 'Ga verder'
4. Vul uw gegevens in en verstuur de bestelling
5. Trekhaken.nl plant met u de montage in
Accessoires
Bestel eenvoudig Thypo of Bosal accessoires bij Trekhaken.nl. Klik hier voor ons actuele aanbod. accessoires
Sistema Gopren veersysteem
80% minder doorzakken van de auto bij belasting doormiddel van Sistema-gopren veersysteem sistem-gopren veersysteem
Klik hier voor meer informatie.
Garagebedrijven
Garagebedrijven bestellen natuurlijk via Trekhaken.nl. Maak hier uw bedrijfsprofiel aan. zakelijk
Trekhaken.nl Westeinderweg 14, 1687PL Wognum 076-5725004