Zoek trekhaken direct op kenteken
KIES

Direct contact?
Chat of bel
met trekhaken.nl

076-5725004
klantenservice

Onze producten: trekhaken, kabelsets en fietsendragers

Trekhaken

Trekhaken.nl werkt samen met Bosal, Brink (voorheen Thule) en GDW, producenten van Nederlandse origine en bovendien belangrijke eerste montage fabrikanten. De trekhaken die wij leveren zijn getest en gekeurd volgens de Europese richtlijn EC 94/20. Deze goedkeuring verzekert een optimale veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit van onze trekhaken ten alle tijden. Het kwaliteitssysteem van deze fabrieken is wereldwijd ISO/TS 16949 erkend.

Vaste kogel (ons standaard model)

Bosal: type ASPStandaard model trekhaak

Brink: type FIXED

GDW: type T42, T43, T44, T45, T46, T47, T48, T49

De standaard trekhaak is een integraal geheel met de auto en de kogelstang kan eventueel met een eenvoudige steeksleutel worden verwijderd. Dit type trekhaak is zeer geschikt voor intensief gebruik.

Horizontaal afneembaar

Bosal: type AK4Horizontaal afneembare trekhaak

Brink: type BMC

GDW: type T35, T36, T38

De kogel van een horizontale afneembare trekhaak is eenvoudig te monteren en demonteren. Deze handelingen zijn met één hand uit te voeren. Wanneer de trekhaak is gedemonteerd is enkel een kleine afdekkap zichtbaar.

Verticaal afneembaar

Bosal: type AK6Verticaal afneembare trekhaak

Brink: type BMU

Oris: type AK11, AK40, AK41

GDW: type T30, T31, T32

Een verticaal afneembare trekhaak is volledig onzichtbaar wanneer deze is gedemonteerd. Zelfs de stekkerdoos verdwijnt achter de bumper. Het afneembare gedeelte kan zeer eenvoudig worden gemonteerd en gedemonteerd. De Oris AK40/41 is een trekhaak met hogere toelaatbare kogeldruk en trekkracht en is daardoor uitermate geschikt voor het trekken van zware aanhangwagens zoals paardentrailers, boottrailers en autotrailers.

Diagonaal afneembaar

Brink: type BMA, BMAR Diagonaal afneembare trekhaak

De diagonaal afneembare trekhaak heeft het gebruikersgemak van de horizontaal afneembare haak en de optische voordelen van de verticaal afneembare trekhaak. Het afneembare gedeelte kan zeer eenvoudig worden gemonteerd en gedemonteerd. Na demontage van de kogel blijft de trekhaak gedeeltelijk zichtbaar.

Met flenskogel

Bosal: type AS, HAS, W4ZBAFTrekhaak met flenskogel

Brink: type 2F, 4F

GDW: type 50

Dit trekhaaksysteem is uitermate geschikt voor 'heavy-duty' werkzaamheden. Meestal worden de flenssystemen toegepast voor bedrijfs- en off-roadvoertuigen. De standaarduitvoering heeft een twee-gats montage, maar kan in veel gevallen met een uitbreidingsset in een vier-gats montage worden gewijzigd zodat de hoogte van de kogel kan worden aangepast.

Voor compacte en hybride auto's

Bosal: type BCS2Trekhaak voor compacte en hybride auto

Brink: type RMC

Geen trekhaak toegestaan? Trekhaken.nl heeft de oplossing! Autofabrikanten investeren in een groene toekomst door de invoering van hybride en compacte auto's. Vaak wordt de montage van een trekhaak door de fabrikanten van deze auto's niet toegestaan. Hiervoor is een speciale montagesteun ontwikkeld. Op de kogel kan een fietsendrager gemonteerd worden. Het slepen van een aanhangwagen of caravan is echter niet mogelijk. Inclusief trekhaakkogel en kabelset. Geschikt voor alle gangbare fietsendragers.

Wegdraaibaar

Oris: type OrismaticWegdraaibare trekhaak

Thule: type MX

De wegdraaibare trekhaak is het meest handige trekhaaksysteem dat er is; voor wie geen trekhaak wil zien, maar wel direct bij de hand wil hebben. De trekhaakkogel is wegdraaibaar en is bedrijfsklaar in enkele seconden. De vergrendeling geschiedt met een duidelijke signalering.

Fietsendragers

Trekhaken.nl levert goedgekeurde fietsendragers van het merk Oris.


Oris fietsendragers Tourer, Traveller II en Traveller III

De Oris fietsendragers zijn opvouwbaar. Deze fietsendragers zijn d.m.v. een snelkoppeling snel en eenvoudig op de trekhaak te monteren. Door de veilige, stabiele constructie zijn de dragers uitstekend geschikt voor het vervoer van elektrische fietsen. De fietsendragers zijn direct gebruiksklaar en worden geleverd met bijpassende opbergtas.

  • Veilige en betrouwbare kantelbare fietsendrager
  • Geschikt voor nagenoeg alle trekhaken, alle fietsen (ook e-bikes) en bandenmaten
  • Zeer eenvoudige en snelle montage op de trekhaak door snelkoppeling
  • Kofferbak blijft toegankelijk door kantelmechanisme
  • De fietsen staan in stabiele, verstelbare wielgoten
  • Framebevestiging, dus geen belasting op het crankstel van de fiets
  • Afsluitbare frameklemmen
  • Antidiefstal beveiliging
  • Verlichting via gecombineerde 7 en 13 polige (Jaeger) stekker
Type fietsendrager Artikelnummer Max aantal fietsen Kantelfunctie Gewicht Max belasting Detail informatie Afmetingen (LxBxH) Optionele oprijgoot (art.nr)
Tourer 070-561 2 handmatig 18 kg 60 kg Klik hier 22x70x50 070-213
Traveller II 070-562 2 voetpedaal 17 kg 60 kg Klik hier 30x70x55 070-219
Traveller III 070-563 3 voetpedaal 21 kg 60 kg Klik hier 30x72x70 070-219
                 

 
Kabelsets

Universele kabelsets kunnen in de complexe elektronische systemen van moderne auto's problemen veroorzaken. Trekhaken.nl levert daarom specifieke kabelsets voor probleemloze werking en montage zonder dat de bestaande bedrading van het voertuig moet worden aangepast. Het gebruik van kwaliteitsmaterialen garandeert tevens een lange levensduur.

7-polig

Fabrikanten: ECSKabelset 7-polig

Het bekende en veelgebruikte 7-polige systeem geeft alle elektrische basisfuncties van de auto door. Deze kabelset is goedkoper dan een 13 polige kabelset en wordt voornamelijk gebruikt voor aanhangwagens, fietsendragers en trailers. De 7-polige kabelset wordt standaard voorzien van een verplichte mistlampaansluiting.

13-polig

Fabrikanten: ECSKabelset 13-polig

Wanneer er extra functionaliteiten voor de caravan of trailer nodig zijn, is de 13-polige kabelset leverbaar om alle benodigde connecties te kunnen maken. De 13-polige kabelset wordt voornamelijk gebruikt voor toepassing met een caravan. De extra aansluitingen zijn namelijk nodig voor stroom aansluiting voor de koelkast tijdens het rijden, voor de binnenverlichting en de achteruitrijdverlichting.

 

Eenvoudig bestellen
De bestelling stap-voor-stap:
1. Zoek via uw kenteken
2. Selecteer de trekhaak en kabelset
3. Klik op 'Ga verder'
4. Vul uw gegevens in en verstuur de bestelling
5. Trekhaken.nl plant met u de montage in
Accessoires
Bestel eenvoudig accessoires bij Trekhaken.nl.
Klik hier voor ons actuele aanbod. accessoires
Sistema Gopren veersysteem
80% minder doorzakken van de auto bij belasting doormiddel van Sistema-gopren veersysteem sistem-gopren veersysteem
Klik hier voor meer informatie.
Garagebedrijven
Garagebedrijven bestellen natuurlijk via Trekhaken.nl. Maak hier uw bedrijfsprofiel aan. zakelijk
Trekhaken.nl Brieltjenspolder 30, 4921PJ Made 076-5725004