Zoek trekhaken direct op kenteken
KIES

Direct contact?
Chat of bel
met trekhaken.nl

076-5725004
klantenservice

Brink trekhaken

 

Brink trekhaken

Brink - Your perfect fit

Brink werd opgericht in 1903 en is uitgegroeid tot één van de grootste ondernemingen in Europa op het gebied van trekhaken. Brink Group is erkend leverancier van veel autofabrikanten en ontwikkelt trekhaken voor vrijwel ieder voertuig en staat garant voor veilige en kwalitatieve trekhaken en bekabeling, die eenvoudig zijn in gebruik. Dit wordt samengevat in het motto: Your perfect fit.

Een trekhaak is de belangrijkste schakel tussen het kostbaarste wat je hebt: je gezin in de auto en de uitrusting erachter. Met een Brink trekhaak kies je voor jarenlange betrouwbaarheid. Brink trekhaken zijn:

  • Volgens de hoogste kwaliteitseisen uitgebreid getest
  • Eenvoudig in gebruik
  • Uiterst sterk en gaan een auto leven lang mee
  • De keuze van veel autofabrikanten
  • Veilig gemonteerd door een trekhaakspecialist

Geteste kwaliteit

Elke Brink trekhaak is ontwikkeld en getest door Brink Group zelf en gecertificeerd volgens de TÜV normering. Brink beschikt over een geavanceerd Test Center in Nederland. De trekhaken ondergaan kwaliteitstests, waarmee ze worden blootgesteld aan de meeste extreme omstandigheden. Dit gebeurt volgens de internationale richtlijnen, verzwaard met onze eigen normen. Dé garantie voor jaren zorgeloos en aangenaam gebruik.

Op vakantie met de caravan, er op uit met de boot of lekker uitwaaien op de fiets. Brink stelt je in staat om een actief leven te leiden met een trekhaak die perfect aansluit op jouw voertuig en de uitrusting die je mee wilt nemen. Vervoer je uitrusting veilig van A naar B. Of je nu een aanhanger of fietsendrager meeneemt, Brink heeft een oplossing voor nagenoeg ieder voertuig.

Brink trekhaken

Brink trekhaken, begin vorige eeuw opgericht door Gerard Brink, een ondernemende Hollandse smid, begon al gauw met de productie van trekhaken voor de, toen nog schaarse voertuigen. De eerste trekhaken waren eenvoudige, vaste haken. Door de jaren heen werden Brink trekhaken geavanceerder, gebruiksvriendelijker en veiliger.

In 2006 werd Brink trekhaken overgenomen door het Zweedse bedrijf Thule. Ook na de overname in 2006 worden de trekhaken, gebruik makend van meer dan 100 jaar ervaring, nog steeds ontwikkeld in Nederland en geproduceerd in de diverse fabrieken in Europa. Brink trekhaken staan garant voor het veilig vervoeren van uw caravan, aanhanger of fietsendrager van A naar B.

Brink hanteert de hoogste veiligheidsnormen bij het ontwikkelen, produceren en verkopen van trekhaken voor vrijwel alle denkbare courante voertuigen in Europa. Brink Trekhaken worden pas op de markt gebracht als zij meerdere testen volgens de strengste internationale richtlijnen met succes hadden doorstaan. 

 

 

Eenvoudig bestellen
De bestelling stap-voor-stap:
1. Zoek via uw kenteken
2. Selecteer de trekhaak en kabelset
3. Klik op 'Ga verder'
4. Vul uw gegevens in en verstuur de bestelling
5. Trekhaken.nl plant met u de montage in
Accessoires
Bestel eenvoudig accessoires bij Trekhaken.nl.
Klik hier voor ons actuele aanbod. accessoires
Sistema Gopren veersysteem
80% minder doorzakken van de auto bij belasting doormiddel van Sistema-gopren veersysteem sistem-gopren veersysteem
Klik hier voor meer informatie.
Garagebedrijven
Garagebedrijven bestellen natuurlijk via Trekhaken.nl. Maak hier uw bedrijfsprofiel aan. zakelijk
Trekhaken.nl Brieltjenspolder 30, 4921PJ Made 076-5725004